Omurcn53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 günde alınan indeks sayısı;

Bazı arkadaşlar bunları google'ın sileceği yönünde.
Ömür boyu garanti verdiğime göre bir sebebi vardır arkadaşlar.

Ayrıca konuda herhangi bir reklam yoktur, @Yusufc4n23; abim, tamamen fikir danışmak amacıyla açtığı bir konuydu.
Site linkini ben paylaşmasını istemedim, kanıt isteyen benimle de iletişime geçebilir gerekli tüm detayları sunabilirim.
Şuan bir çok kelime de site 1. sayfa ve 2. sayfalarda yer alıyor.

R10'da aynı hizmetten yararlanan 100+ müşterim bulunuyor ve her geçen gün artmakta. Bu kadar insan bir hizmet alıyorsa bir sebebi vardır.

Herkese iyi çalışmalar.

Hocam Google sahibi misiniz yani gerçekten sizi germeye çalışmıyorum ama SEO indeks vs ömür boyu garanti veren hatta garanti veren yalan konuşuyor demiyeyim ama yanılıyor diyeyim. Yani hangi yetkiye neye dayanarak ömür boyu garanti veriyorsunuz googlejin elindeki birşeye.
?

Şayet o kadar değerli bir iş yapıyorsanız hazır tema fiyatina 2500 3 bin TL'ye neden satıyor ve üstüne 1 hafta destek veriyor ve hatta siteyle alakalı sorunlari da söylüyorsunuz yanlış anlamayın bı amelenin günlüğü olmuş 3 bin TL. Birde garanti diyorsanız.

Spam değil diyorsunuz yeni bir siteye 65m hiçbir doğallık olmadan yapılan bu işlem başlı başına bir spamdir zaten