netpositive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet haklısınız ama kişisel çıkarlar önce gelir pek çoğu için.

Yapay zekanın bana bir faydası olmadı.
Müşteriler aşırı hızlı iş bekliyorlar yapay zeka ile iş yapanlardan dolayı ben elle yapmayı tercih ediyorum.
Yapay zeka yüzünden çıkan RAM ve SSD krizinden dolayı serverlere donanım alamıyorum adam akıllı milletin ikinci el çöplerini toplamak zorunda kaldım. 2. El enterprise ssd ne kadar sağlıklı olur düşünün yani, ve hepsi AI yüzünden şişti fiyat olarak. Türkiyede erişime engellense çözülecek bir şey değil ama neyse.

Anlamıyorum kullanmayı istediğimi yapmıyor drekt eski yöntem daha güzel bence. Entegre etmeyi denedim olmadı beceremiyor ASP.NET C# DDD yapmayı en basitinden. Optimizasyon Cache anlamıyor niye yapamıyor. Gereksiz vakit kaybettiriyor.
Hızlı biten rate limitler ve pahalı olmalarıda çabası.

Düz yasaklayalım gitsin.
İşte sorun da burda, kullanmayı daha iyi kavramak yasaklamaktan daha iyi bir çözüm değil mi? Optimizasyon cache yapamıyorsa orasını siz yaparsınız, zamanla gelişecek zaten bu. Hızlı biten rate limitle ve pahalı olması gayet normal, ilk uçaklar çıktığındada pahalıydı, birşey ne kadar artarsa o kadar ucuzlar. Zamanla bu da öyle olacak. RAM ve SSD krizi konusuna katılıyorum ama teknoloji gelişiminde bunlara yapacak birşey yok, mecbur bu yollardan geçilir, köprüden geçene kadar ayıya dayı mantığı. Müşteriler hızlı iş bekliyorsa sizde yapay zeka yardımıyla yapın, ki zaten yapay zekanın 5 dakikada yapacağı şeye saatler ayırmanın bir mantığı yok. Size faydası şuan olmaz yarın olur, size olmaz çevrenize olur, çevrenize olmaz dünyaya olur. Ehliyetim yok araba süremiyorum o zaman araba da yasaklansın demem gerekir benimde, ama diyemem çünkü toplu taşıma, taksi vb. bunlar için var. Aynı şekilde şuanda çoğu kullandığınız sistemlerde yapay zeka desteği var zaten. Kendi çapınızdan bakmanız yerine objektif bakmanızı tavsiye ederim.