Gudufum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba pavyona mı giriş yapıyoruz? Giriş ücreti yazmışsınız. Bunları zaten herkes yapabilir bence potansiyelinizi ve müşteri odaklı hedeflerinizi yazsaydınız daha ilgili olurduk. Konuya ilgiliydim fakat giriş ücreti gibi şeyler yazmanız hoş değil bunları 2 kod bilgisi olan adam da yaptıra bilir.
Öncelikle hocam üslubunuza lütfen dikkat edin burada harcamadan ücretsiz bir şekilde ortaklık teklif etseydim zaten ortak bulurdum gelen para gene siteye gidecek birşey değişmeyecek ortaklıktan.
2 kod bilgisiyle lütfen 16.000tl masraf yapılmış siteyi 6.000 tl ye yaptırabilirmisiniz illa harcamalarıda merak ediyorsanız arayın ben size tek tek göstereyim harcamaları site gelir getirmese kalkıp bu 6.000 tl yide isteyecek değilim zaten para burada işe olan hevesi kişinin ücretsiz gelen adam 3 gün uğraşıyor 3. günden sonra yok gelir kısmına gelince işin para ne hikmetse isteniyor sen para verdiğin işin arkasında durmazmısın yorum yazmak için yorum yazmayın rica ediyorum para burada temsili konuya ilgiliysen lütfen dediğim gibi 6.000 tl ye seo suyla aynısını yaptırırmısın ama göster bana harcamalarınıda