Bosscoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Şirkette çalışıyoruz geceleri normal de burası bir işyeri olarak geçiyor. Ancak tam karşımız ve üst katımıza yeni komşular taşınmış ve ev olarak kullanıyorlar. Çocukların koşturma sesleri, bağrışmalar ve yüksek sesle konuşmalar, kadın kahkaha sesleri dersen artık işin tadı çok kaçmaya başladı.

Yönetici grubu üzerinden biraz evvel mesaj yazdım. Rahatsızlığa artık bir son verin diye, ancak hala devam ediyorlar ve saygısızlığın tadını kaçırdılar. Ben yönetim grubuna gerekli olan uyarıyı yaptım. Binanın yönetim sorumlusu avukat beye de gereken mesajımı yazdım.

Bu saat olmuş hala rahatsızlık devam ediyor. Bu tür daha evvel sorun yaşayan arkadaşlarım ne yapmamı önerirsiniz? Benzer bir durum ile karşılan oldu ise beni bilgilendirir ise çok sevinirim. Artık 112'yi arayarak sukuneti bozmak ve komşuları rahatsız etmekten ötürü şikayet edeceğim. Kaç gündür hala aynı şekilde devam ediyorlar ve bıktırdılar beni aşırı derecede!
Çok dertli bir konu bu.
Yerinizde olsam muhatap olmam ve vakit kaybetmem bunu yaparım: 112'yi arayarak sukuneti bozmak ve komşuları rahatsız etmekten ötürü şikayet edeceğim.