Çocuklar için yapılabilecek pek birşey olduğunu zannetmiyorum çünkü, adı üstünde çocuklar. Fakat diğer yetişkin bireylerin verdiği rahatsızlık huzuru kaçıracak seviyedeyse elbette şikayet edilmesi gerekir. Çocukları dövüp de oturtamazlar, akli melakeleri yerinde olacak yaşlarda da değillerdir.
Çocukların sesi O kadar rahatsız edici değil, çok nadir ara sıra koşma sesleri geliyor. Ancak diğer kişiler için söylemek gerekirse kadeh tokuşturma, bildiğin farklı sesler, kahkaha atmalar, bağırarak şarkı söylemeler derken artık kafamın içerisinde O sesler ile gündüz bile vakit geçiriyorum.
Yani gece geç saatlere kadar çalışıyoruz ve eve öyle gidiyoruz. Senelerdir buradayız ama bizim daha kapımıza hiç bir kimse gelip bu şekilde bir uyarıda bulunmadı. Ama bu kişiler yeni taşınmışlar belliki, ve artık kapılarına çıkarak uyarmak durumunda kaldım.
Hani bana bu saatte kapıya gelinmez demiş olsaydılar bende kendilerine çok farklı şeyleri söylemek zorunda kalacaktım. Neyse ki O şekilde bir tepki göstermeyerek kusura bakmayın özür dileriz dediler.