Allah kurtarsin benim basima da geldi pek kolay olmayacaktir
Merhaba hocam,
Uzun zamandır yaklaşık olarak 9 ay kadar yurtdışında kaldım ve burada değildim. Üst kata yeni komşular taşınmış genç kızlar ve her akşam bağrışmalar, alkol içip müzik sesleri, koşa koşa tavanı başımıza yıkacaklar. Az evvel artık yönetim grubuna yazdıktan sonra yukarıya çıktım.
Bakın saat kaç oldu kaç gündür sizi dinliyorum her gece 03:00 - 04:00 saatlerine kadar ciddi anlamda çok rahatsızlık veriyorsunuz diye belirttim. Kusura bakmayın biz aşağıda kimsenin olduğunu bilmiyorduk dedi. Hanımefendi bu binadaki tüm komşular avukat, bir tane aile var bizim karşımız burası hane olarak geçmiyor. Burası işyeri olarak geçiyor siz ise hane olarak kullanıyorsunuz dedim.
Lütfen biraz dikkatli olun ve birbirimize saygılı olalım dedim. Biz zaten yarın taşınıyoruz dedi. Ev toparlıyoruz dedi, ben buradayken yoktular. Sanırım taşınalı 9-10 ay kadar oldu ve artık taşınıyorlar. Biraz ses kesildi ama çoluk çocuk sesi ve koşma sesleri hala geliyor.
Neyse yarın gidiyor iseler bu gece sabırlı olalım en azından nezaket ve hoşgörü ile hallolur diye düşünüyordum. Yurtdışından geleli 8 gün oldu üstüne bu şekilde bir karşılama ile doğru düzgün çalışamıyoruz bile.