Merhaba arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle uzun süredir bu forumdayım, forum sayesinde çok iyi dostlar edindim ama doğanın düzeni gereği çok kezde dolandırıldım ve bu zamana kadar dolandırdığım kişilerin peşine hiç düşmedim çünkü çok yoğun bir süreçte geçiyordum ve hiç bir şekilde oturup davalarla zaman kaybedicek vaktim yoktu ama taki bu güne kadar beni dolandıran bir çok kişi için avukatım ile dosyaları hazırladık ve yarın icra takibi başlatacağız iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim ama benim amacım bunlara bir ders vermekti ve yaptıklarının bedelini ödemelerini istiyorum amacım parayı almak değil parayı almak istiyor olsaydım bu zamana kadar beklemezdim, alabildiğim tüm paralarıda bağışlıcam yardım kuruluşlarına...

12.03.2024 - @denizugurlu; = 26.000₺ hb bozum

30.04.2025 - @GooEPİN; ve ortağı @Abidin00; = 47.798₺ hb bozum

Adam öyle birşeyki girmiş konuyu okuyor aman dikkat edin bu şahısdan sizinde canınız yanmasın...

16.05.2024 - @xlevel10; = 5.000₺ reklam

28.07.2024 - @birchh; = 5.000₺ zara kod

04.08.2025 - Mu****ed Ça*rı Gö***lü = 16.257₺ (r10 profilini bulamadım) limit bozum

26.11.2025 - A******h Ş****r = 86.000₺ (r10'da yok) limit bozum

Toplam 186.055₺ ve sayamadığım umursamadığım 5.000₺ altı dolandırıldığım tutarlar ilk başta yukardaki yazdığım kişiler için yasal süreci başlattım zamanla tüm alacaklarım içinde başlatacam bundan sonra kimseye acımıcam acırsan acıncak hale düşersin derlerdi harbiden doğruymuş herkese hakettiğini verecem...

Çoğu kişi bana manyakmısın diyor bu kadar paranın peşine niye düşmedin bu zamana kadar diyor bende kaz gelen yerden tavuk esirgenmez diyorum bu zamana kadar benim paramla yediler içtiler şimdi faizi ile birlikte alma vakti bana geldi ihtiyacı olanlar yesin içinsin dolandırıcılara yar olmasın...

Son gelişmeler:
1. @denizugurlu; alacağım 46.000₺ sinin 20.000₺ sini ödedim kalanı tahminimce İsa Güngör'ün yönlendirdiği kişiler taradından tehdit ve santajla ödediğini beyan etmiş bundan sonra süreç dava yolu ile ilerleyecektir...

Ben kimseyi tehdit ve santaj etmem işim olmaz ben insanlara iyi niyetli davrandıkca hep sırtımızdan vurdular ortaya laf atarak sıyrılcağını sanmasın işin takibindeyiz peşini bırakmıcam...

2. A* Ş* ise avukatımla görüşüp bu paralar benim için küçük paralar icrayı şikayeti çekin ödemeyi yapayım diye beyan etmiş bizde ödeme yapılmadan şikayet ve icra talebinin geri çekilmiceğini beyan ettik...

Diyer arkadaşlardan bir dönüş yok olunca bilgilendirceğim burdan...