Satiş iptal

Alıntı
site satışı zorunlu konu açma şablonu;
  • site adresi: (site ismi konuya yazılabilir veya özel mesaj ile verilebilir.)
  • site satış fiyatı: 250000 tl (isteyene +kdv)
  • sitenin aylık getirisi: 12000-15000 tl
  • sitenin açılış tarihi: 26 eylül 2024
  • da / pa değerleri: da 29
  • kategori / sitenin içeriği: Araçlar
  • günlük hit sayısı: 15000-20000
  • ziyaretçi kaynağı: (örn: %95 google)
  • domainin yaşı: 1.5
  • site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm
  • hosting dahil mi?: Dahil
  • banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
  • banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
  • kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Elementor
  • yazılım lisans sonlanma zamanı: -
  • sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. Bir problem var mı?: Yok
herkese iyi akşamlar, öncelikle belirtmek istiyorum web site adresini hiçkimse ile paylaşmayacağım. Gerçekten almak isteyene kapora karşılığı web site adresini vereceğim. Satma sebebim adsense işini beceremedim, düzgün bir adsense hesabım olmadığı için web sitesinin gelirinden verim alamıyorum.

Web sitesi kendi anahtar kelimesinde 2. Sıradadır, hit genellikle asya hitidir, avrupa ve abd'de de çoğu kelimede 2. Sırada ancak o bölgelerin aranma hacimleri düşük. Site alt yapısı wordpress, içerisinde anasayfayı ve anahtar kelimeyi destekleyici makaleler var. Asıl hiti anasayfa almaktadır. Site blog veya spam site değildir, tool sitesidir.

Site domainini aralık ayında 301 ile taşıdım, yeni domainin daha iyi olduğunu düşündüğüm için böyle bir işlem gerçekleştirdim. O yüzden 2 domain görünüyor.

27 ocak 2026 statcounter istatistiği

son 28 günlük analitik

adsense (adsense hesabım sağlıklı değildi bilginize)
günlük adsense grafiği
mavi eski domain, sarı yeni domain.
25 ocak'ta adsense hesabında ki tüm siteleri sildim, yeni adsense hesabında onay bekliyorum.

semrush grafikleri

301'den önceki domaine ait search console görüntüsü

301'den sonra ki search console görüntüsü

ana anahtar kelime siralamasi
güncel son 24 saate göre sıralaması 2.2, geniş grafik göstermek
istediğim için 24 ocak tarihine kadar gösteriyor.

böyle bir site kolay kolay bulamazsınız, daha önce footer link veya backlink çıkışı yapmadım fakat seo ile ilgilenenler trafik alan web sitesinin değerini daha iyi bilir. Web sitesine uzun süredir içerik girişi yapmadım, uzun süre de içeriğe ihtiyacı olmaz, günde 5-10 dakika istatistik takibi yapıyorum sadece, pasif gelir diyebiliriz.

Site için istediğim ücret 250000 tl +kdv'dir.

Iletişim için whatsapp: https://wa.me/+905327425228