Dostum kesinlikle dünkü videodan sonra bu gelişimini görmek harika, çok daha iyi bir iş çıkmış ortaya. Süre konusuna yine odaklanmanı öneririm; izleyiciyi içeride tutmak için o akıcılık çok kritik.
Tebrik ederim, bizim gibi 'topluluk sesine' kulak vermen seni çok daha hızlı büyütecektir. Mesela ben bir izleyici olarak o bölgelerdeki güncel fiyatları, yaşam maliyetlerini çok merak ederim; bu tarz detaylara girersen videoyu sonuna kadar izletirsin.
Ekran önündeki samimiyetin artarken teknik kaliteyi de bir üst seviyeye taşımak adına sana mutlaka bir yaka mikrofonu edinmeni öneririm. Kendi çekimlerimde de kullandığım ve çok memnun kaldığım şu modeli kesinlikle tavsiye ederim:
👉 Hollyland Lark M2 Combo Kablosuz Mikrofon Sistemi
Hem taşınabilirliği hem de ses kalitesiyle senin gibi gezi içeriği üretenler için tam bir fiyat/performans canavarıdır. Başarılarının devamını dilerim, takipteyiz!
İşte bu yüzden r10 benim için en kıymetli platform, böyle güzel yorumlar tecrübeli insanların tecrübesinden faydalanmak 1-0 önde başlamamıza neden oluyor. Çok teşekkür ederim saygıdeğer hocam mutlaka yine dikkate alacağım.