normalde ilk sayfadaki yorumları okuyup geçecektim sonra dedim ki neyse diğerlerinide oku. okudum ve geldim. öncelikle erkeğe küpe yakıştıramayan insanlar. zaten siz yakıştırın diye takılmıyor. bu bir aksesuar nasıl ki bileklik ya da kolye bir aksesuarsa küpe de bir aksesuar. bunun kadını erkeği olduğunu düşünüyorsanız. osmanlının en başarılı padişahlarından olan yavuz sultan selim ve burada erkeklikten bahseden herkesi liğme liğme edecek korsanlar ve vikinglerde küpe takardı. yani sizin cahil çevrenizden öğrendiğiniz küpe takan erkek şöyledir böyledir söylemleriniz tamamiyle saçmalıktan ibaret. koskoca mısır firavunları bir sürü takılar takmışken siz kimsiniz ki erkeklik sorgulaması yapabiliyorsunuz derdim ama cahille sohbeti kestiğimden ber böyle saçmalıklara prim vermiyorum. kulaktaki 3-5 delik hiçbir erkeği kadınsı yapmadığı gibi burada erkekliğe yaptığınız yakıştırmalara da sizi adam yapmaz. bugün erkeğe küpe yakıştırmıyorum diyen yarın öbür gün mini etek giyen kadına, taciz mübahtır diyebilir. sonuçta kafa yapısı insanın giyim kuşamına göre şekillenmiştir. hadi eyvolle