Yaklaşık 20 senedir sol kulağımda 3 küpe var, sağ kulağımı veya dil, dudak vs. hiç deldirmedim bazen tek siyah takarım, bazen gri halka, nadiren 3ünü takarım yani. Yaşım olmuş 36 hala da takıyorum kim ne derse desin umurumda olmuyor. Kendi kulağımı delmedim ama 13-15 kişinin kulağını da küpe ile ben deldim. Yok kadına benzermiş erkek takmayınca erkekmiş bak seeen? Kim dedi kim icat etti acaba, bunu kadınlar taksın kadın aksesuarı olsun erkeklere yakışmaz mı dediler anlamadım ki. Pembe'de aynı şekil, etek muhabbeti bile aynı şekil ki orta Asya Türklerinden İskoçlara hatta orta Avrupa halklarına kadar özellikle savaşlarda erkekler etek benzeri kıyafetler giyermiş hareketleri kısıtlamıyor diye. Pantolonu da erkek giyermiş kadına yakışmazmış, kim diyor bunu yahu? Topuklu ayakkabı ilk erkek soylular için bulunmuş bir şey mesela, erkekten kadına geçmiş öyle de kalmış. Tamam günümüzde erkekler topuklu ayakkabı giysin demiyorum elbette ama çıkış noktasını bilmek lazım. Erkek saçını da uzatmaz asker tıraşı yapar diyenlerde çıkar mesela. Tarih boyunca erkekler saçını uzatmış, Kore'den tutun Afrika yerlilerine kadar saçı kesmenin uğursuzluk getireceğine hatta erkeğin saçında ruh olduğuna ve kesmesinin ruhu öldüreceğine inanmışlar, savaşçı erkekler saçlarını boyamış incik boncuk takmış daha korkutucu görünmek için. Gitar çalan erkekler tırnak bırakınca oje sür falan diyenler oluyor bu kafalar her daim olacaklar. Bir erkeğin erkekliğini sorguladıkları şeylere bakın. Neyse ney, alt tarafı küpe yani görende sütyen falan zannedecek he edilen laflara bak.