Yükselt o zaman sesini. Seni durduran nedir? biz sanki bilmiyoruz konuşmayı. başımıza bir iş gelmeyeceğini bilsek konuşuruz zaten buradaki herkes konuşur. biz içeri girsek yardım edecek misin bize içerde.
Şimdi gelelim diğer konuya tabi ki muhafelete yükleneceğim, adı üstünde muhalif :
Kim hakkımızı savunacak? ben mi çıkıp savunacağım benim mi partim var? ben mi mecliste üyeyim? ben mi mecliste bulunuyorum.
yalan mı kardeşim? mitinglerde şarkı türkü söylemek dışında ne tür faaliyerlerini gördün? boykot çağrısında bulundular bir kaç gün sonra vazgeçtirler ama biz halen boykota devam ediyoruz.
sen diyorsun ki git tek başına hakkını ara nasıl arayacağım ben. örgütlenme, sendikasyon bunlar için var. bireysel bir şey başaramazsın özellikle bu tarz ülkelerde.
kusura bakmada sorunıun herkes kimde olduğunu biliyor ama sorunlarımızı çözecek hakkımızı arayacak olanlardan da bir şey göremiyoruz.
neyse kapatıyorum kendi adıma konuyu ben.
ayrıca şöyle bir bkz iliştirmek istedim
https://eksisozluk.com/entry/181364847
Evet kendi adına konuyu kapatman iyi olur, kısaca iktidara ses yükseltirsem içeri alırlar bana kimse bakmaz falan filan anladık, tamam gayet net. Boksör olsanız ringe çıkıp aa bu rakip beni döver ben gidip bunun 5 yaşındaki yeğenini döveyim dersiniz aşırı mantıklı hareketler tebrikler, elbette ben size Silivri'de bakmayacağım o halde iktidara yüklenmenize gerek yok, muhalefete ağız dolusu sövün nasıl olsa bir yaptırımı olmadığı gibi iktidarın hoşuna da gider böyle devam tebrik ederim.