ioxer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen şapkayı öne koyup düşünmek gerekiyor. Çuvaldız bana mı karşıya mı diye. Eski tarihli hesapların kullanılması riskli diye @tolgasen; hocamın her yerde yazdığını ben biliyorum. Okumamış, denk gelmemiş olabilirsiniz. Fakat anlaşılıyor ki siz kendilerinden destek de almamışsınız. Buna rağmen siz hala "2012 hesabıydı, sadece takip yaptım." diyorsanız kusura bakmayın ama hata sizde. Şu anda aynı hesap ile telefondan aynı şekilde işlem yaparsanız sonuç kaçınılmaz olur.

Ben senelerdir kullanılırım, hem kendi hesaplarım hem danışmanlık verdiğim hesabı ele alırsak belki 100'ü aşkın hesap yönetmişimdir. Şu zamana kadar kapanan hesaplarım bir elin parmaklarını geçmez. Bu kapananlar da InstaFly kaynaklı değil paylaşımlarım kaynaklıdır. Bunca senelik sosyal medya geçmişime göre de benim gördüğüm en iyi otomasyon aracı InstaFly'dır.
hocam emin olun ben bu işi 11 yıl önce yapıyordum. eskisi gibi algoritma çalışmıyor.5 yıl ara verdim tekrar yapmak istedim en ufak yanlış harekette direk kapatıyor. bir elin parmaklarını geçmez? siz galiba 10 yıl öncesinden bahsediyorsunuz. ben şu anda güncel olan sistemden bahsediyorum.