Son 10-11 senedir ben akp'ye oy vermiyorum. Olacakları ülkenin gideceği durumu tahmin ettim çünkü. Bu durumu defalarca göremeyen görmek istemeyenler asıl hatalı olanlar.
Senle iletişim kuramıyoruz , Sen gerçek problemlere değil , Muhalefetin ufak sorunlarına odaklanmışsın.
- Temuyu kapatana laf etmek yerine , hatalı bilgi vereni suçlarsan.
- Enflasyonu uçaranı suçlamak yerine ,enflasyon rakamını yanlış vereni suçlarsan
- Mültecileri ülkeye sokanı değil , mülteci rakamını yanlış veren muhalefeti suçlarsan
Bu düzen değişmez. Sen bu yaptığınla resmen hedef saptırıyorsun. İktidar medyasının istediği şekilde hareket ediyorsun : )
Gerçek sorunları önce eleştireceksin , Muhalefetide eleştireceksin. Ama asıl sorunları daha çok eleştireceksin.
Hocam zaten Özel öncesi Chp , akp'nin yan şubesi gibiydi bunu konuşmaya gerek yok. Kılıçtaroğlunun hatalarını yazmakla bitiremezsiniz.
Özel ise bir dengeye oturmaya çalışıyor , Ciddi büyük bir hatasını görmedik henüz. Fakat gördüğünüz üzere iktidar sürekli chp tarafına darbe vurmaya çalışıyor. Oy almak için tüm partiler çizgisinden bir şekilde çıkıyor taviz veriyor zaten.
Hala tek taraflı yorum yapıyorsunuz bir hırsız var ve ben polisim gibi düşünün tamam hırsız hırsızdır ama bende polisim? harekete geçip onu yakalamam gerekiyor ee nerde buradaki polislik bu örneklede anlamıyorsanız artık size birşey anlatmak için enerjimi harcamayacağım.
Cengiz hocam güzel noktalara değinmiş onlarıda cevaplarsınız