kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaw hehe Chp zihniyeti ülkeyi bu hale getirdi.
Ülkeyi 25 senedir chp yönetiyor sanki.

Chp'nin tek hatası bu halkın dini ve kültürel duygularına oynayıp kandırmaması. Halk yalanı algıyı , gazı , kandırılmayı seviyorsa istediğini vereceksin.
Ama özgür özel bu konuda fena değil. 1-2 seneye dahada geliştirir kendini merak etmeyin.

Kılıçtaroğlu dönemi için dediğin bir nebze doğru olabilir , özel dönemi iktidarın bitişi olacak , katakulli çevirmezse.

Her türlü durumda ülkeyi yöneten muhalefet değil , bu durumun sorumlusu muhalefet olamaz , böyle bir mantık yok.

O iş öyle olmuyor. Para garanti olan yere akar , güvendiği yere gider.
Sen bedava kredi verdiğinde , bunun arkasından enflasyon geleceğini iş adamları büyük balıklar bilir. Onlar bu parayı değerleneceği yere gömerler.

Halk zaten ya ev arsa ya altın alıyor başka bir şey yapmaz. Halka para dağıtıp git hayvancılık yap diyemezsin.

Hayvancılık yapan adamı denetleyerek belli şartlarla bu paraları vereceksin bu iş böyle olur.

O bedava kredilerin çoğunu büyük şirketler aldı , halka ufak bir kesimi düştü. Şansa o dönem ucuz kredi ile ev alanlarda oldu tabi.
Bende CHP'nin muhalefet yönetimini yanlış yaptığını düşünüyorum. 2023te karşıya sandalye koyulsa kazanır denilen seçimi kaybettiler. Bile isteye yaptılar hemde.
-Seccadeye basma tamamen bilinçliydi. Kimse kusura bakmasın
-Eski Ak partili kişileri CHP'den aday göstermek başlı başına hataydı.
-DEM ile arasına yeteri kadar mesafe koyamadı. Süreci yönetemedi.
-TKP nedir abi. Temelde hiçbir ortak noktanız yok neyin ittifakı bu. AK Parti ile bile daha çok ortak noktan vardı.
-Aday seçimi zaten kusurlu bir gebelikten başka birşey değildi. Doğacak çocuk kusurlu olacaktı.

Bunlara rağmen %50ye yakın oy aldı. Birde bu süreçleri doğru yönettiğini düşünün. %60bile alırdı da neyse.

Ben hala Twitter'da acaba Özgür Özel bugüne Kürt dedi mi diye kontrol etmekten bıktım. Yapamıyorsun ve bilmediğin konularda da siyaset yapma. İşine bak. Atatürk çizgisinden çıkma yeter. Lanet olsun artık ya