Sen hayatında kaç defa oy kullandın ? Ben akp kadar chpyede oy verdim. Ülke şartları , yaptıkları büyük hatalara bakarım. Konuşma arasında yaptıkları basit hatalara değil. Takım tutan sensin ama farkında değilsin henüz daha takıma girememişsin. İlk oyunu kullanınca takıma gireceksin.
Sen sosyal medyadan her bilgiye doğru ulaşmaya devam et.
Hata dediğin şey ben ekonomistim diyerek 500 Milyar Doları hiç etmektir , on binlerce milyonlarca insanı etkileyecek onlarca farklı alanda hatalar yapmaktır , Her siyasetçinin yaptığı konuşma sırasındaki basit hataları hata diye söylüyorsun güzel kıyaslama. Gizli Ak Trolle laf anlatmaya çalışıyoruz bizde.

Alıntılama beni , Düşünce yapın belli. Almanya bizi kıskanıyor deseydin bu kadar konu uzamayacaktı.

bak farkındaysan sende yazdın "Ben akp kadar chpyede oy verdim." evet evet o bahsettiğin 500 milyar doları hiç etmeye yardım ettin evet bunu sen yaptın...
Büyüklerimiz boşuna demiyorlar "Akıl yaşta değil baştadır." bu laf hiç boşa denmemiş hergün başka birisi bunu kanıtlıyor...
bide aktroll demesi feci patlattı ahhahah en büyük aktroll düşmanından bile daha düşmanım adamın yapıştırdığı yaftaya bak...
Benim anlatmak istediğim meseleyi hala anlamak istemiyorsun olayı farklı yerlere çekiyorsun başarısız bir muhalefet var ve bana bunu savunuyorsun.