EfeTG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim ülkenin en büyük beka sorunu takım tutar gibi parti tutan insanlardır bunun yüzünden gelişemiyoruz yav dostum bide sınırsız kaynakları yok yazmışsın ayrı patlamışsın orada olayı hala kavrayamadın benim gibi normal vatandaş bile neyin ne olduğunun farkında AMA muhalefet farkında değil olsa bile yalan yanlış bilgilerle farkında neyini savunuyorsun hala savunmaya devam etme kafasındaysan 1 cümlem var. Takım tutar gibi parti tutmaya devam edin bu gidişle sizde 5 sene sonra aktrollerden farkınız kalmıyacak...

He bide muhalefetin görevi eline geçen her bilgiyi söylemesi değil ölçüp tartıp süzüp halka en etkili biçimde sunmasıdır önüne koyulduğu gibi söylemesi değil bilmem anladınızmı..

Sen hayatında kaç defa oy kullandın ? Ben akp kadar chpyede oy verdim. Ülke şartları , yaptıkları büyük hatalara bakarım. Konuşma arasında yaptıkları basit hatalara değil. Takım tutan sensin ama farkında değilsin henüz daha takıma girememişsin. İlk oyunu kullanınca takıma gireceksin.

Sen sosyal medyadan her bilgiye doğru ulaşmaya devam et.
Hata dediğin şey ben ekonomistim diyerek 500 Milyar Doları hiç etmektir , on binlerce milyonlarca insanı etkileyecek onlarca farklı alanda hatalar yapmaktır , Her siyasetçinin yaptığı konuşma sırasındaki basit hataları hata diye söylüyorsun güzel kıyaslama. Gizli Ak Trolle laf anlatmaya çalışıyoruz bizde. Alıntılama beni , Düşünce yapın belli. Almanya bizi kıskanıyor deseydin bu kadar konu uzamayacaktı.

Temuyu kapatana laf yok
Konuşurken hatalı bilgi veren muhalefet suçlu

Enflasoyunu uçurana laf yok
Enflasyonu yazarken yanlış yazan Muhalefet suçlu

Suriyelileri ülkeye sokanlara laf yok
Suriyeli sayısını yanlış veren Muhalefet suçlu

Güzel mantık . aynen devam. Konuyu uzatmaya gerek yok.