Koludemirden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

İlk olarak şablonu kullanayım ;
Aranılan hizmet tipi : Reseller
Aranılan hizmetin özellikleri : Mümkünse 4, 6 GB Ram, Min 2, 4xCPU site başına. (Alttaki özellikleri karşılayacak limitler tercih edilir)
Varsa İhtiyaç duyulan lisanslar : Hizmetin kendi içerisinde bulunan WHM Cpanel ve altta belirtilen özellikler.
Hizmetin hangi periyotta kiralanmak istediği : Sunuluyorsa deneme amaçlı bir kaç gün. Sonra direkt 1 Yıllık.
Firmadan beklenilen minimum kriterler : Alttaki açıklamalarda belirtilmiştir.

Alttaki özelliklerde reseller hosting arıyorum. Belirttiğim problemler daha önce yaşandığı için beraber çalışacağım senelerce kendi müşterilerime ve çevreme övgü ile bahsedeceğim duruma göre sitelerimde altyapı ve güç veren şu firma şeklinde gururla belirtip ortak diyebileceğim firmalarla iş yapmak istiyorum. Mümkünse bir süre sonra çalıştığım firmanın misafiri olup çayını kahvesini içip muhabbetini edebilecek kadar güven arıyorum o kadar.
Kendi portföyümdeki müşterilerim veya tasarlayacağım yoğun demo tasarımları barındıran Wordpress siteler için ; (Bu siteler öğretmen sitelerinden tutun esnaf ve e-ticaret sitelerini kapsayacak)

Ortalama 15-20 hesap kapasiteli 25-40 arası da olabilir.
Performans sorunu yaratmayacak (öncelik Litespeed, Cloudflare, WP Rocket, w3 cache tarzı eklentileri vs kullanmadığımhalde arada hızlı çalışıp arada yavaş tepki vermeyecek. Fakat duruma göre bunlarla uyum sağlayacak. Siteler birbirine yük bindirmeyecek.)
Dosya vs sınırı olmaması öncelikli (inode ve I/O limitleri konusunda sorun yaşatmayacak) Güncellemeler ve kurulumların hızlı olmasını istiyorum
Kontrol paneli (whm) kaçak lisans olmayacak ve fonksiyonları eksiksiz çalışacak
Her açtığım hesap default IP'ye değilde bana verilen IP'ye düşen, Paket ve özellik listesi uygun (Ayarladığım paketteki ram miktarı düzgün olduğu halde hatalı özellik ayıran firmalara denk geldim)
Zart zurt destek talebi açmayacağım (Hal hatır veya teşekkür talepleri açabilirim arada)
IP'si spam'a düşmeyecek yada proxy arkasından IP vermeyecek. (ayrılmış IP de satın alınabilir.)
Mümkünse Memcached veya Redis gibi eklentileri daha önceden test edilmiş ve hizmet boyunca hızlı, özellikle sorunsuz şekilde çalışacağı garantili
Mümkünse Cpanel'inde ek özellikler olan, ayrıca Softaculous problemsiz

Şimdiden herkese teşekkürler. DM'den veya yorumla tekliflerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim
@Mitade; firması size bu konuda yeterli desteği sağlarlar.