hobuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem geçmiş olsun , hem hayırlı olsun rabbim kimseyi evladıyla ve sağlığı ile sınamasın
Amin. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.

GL4D14TOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, bu samimi paylaşımın ve mücadelen gerçekten ders niteliğinde. Hem evladının sağlığına kavuşmasına hem de o zor günleri geride bırakıp yeni aracına kavuşmana çok sevindim. Rabbim tekerine taş değdirmesin, ailenle huzurla binmek nasip olsun.
Allah razı olsun, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

decifci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok geçmiş olsun, gerçekten alın teri emek verilmeden bir işe ben de ne zaman kalkışsam ağzımın payını alıyorum, anlattığınıza benzer hadiseler benim de başımdan geçti, şuan son model mercedese binebilecekken unoya biniyorum, ha çok şükür çünkü kaç sene arabasız kaldım ve insanlardan araba istemek zorunda kaldım, çocuklar hasta oldu soğuklarda otobüs bekledim, en çok da onların hakkına girdiğim için kızdım kendime, ama çok şükür ben de işlerimi yoluna koydum, en iyisi değil işimi görene yöneldim, inanın o zor durumların yaşattığı stres herşeyden kötü. Rabbim kimseyi düşürmesin. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Bu arada kullanıcı adınız dikkatimi çekti, katip misiniz siz de?
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.

A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kripto yatırımlarınız ne durumda. Zarardayken mi sattınız.
Zarardayken sattım. Ev taşıma, eğitim ödemeleri derken bitti.

dogukanulleins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok geçmiş olsun allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin belkide birçok kişiye bende dahil bu yazı motivasyon olucak allah uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.