Hero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim. Projeyi Türkiye için yapıyorsan, Kesinlikle en azından ingilizce olarak ya birlikte ya da ayrı olarak yayına almayı düşün. Workflow tarzında bizde çok tutmaz. Değiştirilebilen ve inşa edilebilen workflow yapıları muhteşem bir şey. 10-15 yıl önce IBM'in bir ürününde admin düzeyinde workflow oluşturma / yönetme işlemleri yapıyordum. Kullanıcı düzeyinde n8n tarzında yeni yeni popülerleşti. Alt yapı güzel olması ve reklamın iyi olması gerekiyor...
Teşekkür ederim hocam. Evet hocam n8n in AI versiyonu gibi düşünebiliriz. Tamamen ingilizce.
Kullanımı çok basit. İstediğiniz api servisini prompt ile yönetebildiğiniz bir AI servisi. Güvenlik düzeyi tamamen kullanıcıya bağlı ve esnek.
Arkaplanda semantic routing var, bağlamsal filtreleme vesaire işlemleri ile hata oranını neredeyse sıfıra indirdim. Bir sonraki versiyon için de AI tabanlı sandbox ortamı ile daha da güçlendirmeyi planlıyorum.
Http protokolü ile dünya üzerinde var olan her şeyi yönetebilsin diye geliştirdim. Bütün llm modelleri ile çalışsın istedim bir de.
Şu anda yayında ama api servisi kapalı. Site şurada: URL