berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amacım kesinlikle konu baltalamak değil, hatta çok işime yarayan para kazandıran videolar da çok var fakat, aldığım galatasaray videolarından denediğim bazı videolara instagramda ses veya görüntü telifleri geldi.1070 adet videonun ilk 100 içeriğini kontrol ettiğimde yaklaşık 9-10 adet galatasaray ile ilgili olmayan (ronaldo, haland, messi vs) videolar vardı. ayrıca videoların büyük bir bölümü de eski videolar olduğundan (örneğin kerem aktürkoğlu editi, jorge jesus'a gönderme, ismail kartal'a gönderme, 4 yıldızlı içerikler vs) kullanılmaya uygun olmadı.

tabi bu sadece gs videoları için, diğerlerinde bu sorunlar olmayacaktır muhtemelen. dediğim gibi çok iyi içerikler de var, 600-700 bin izlenenler oldu içlerinde. GS videoları alacak kişiler bunu dikkate alabilir. veya bu dosyaları bi gözden geçirip en azından 700-800 adet diye satılabilir. hayırlı satışlar
videoların satışı başka taraflar tarafından tamamen yasaktır. instagram için bu sekılde uyarı vermesı adına cok uzgunum youtbede paylasılması ıcın edıtsız paylasmayın dıye bılgı verıyorum. yalnız 123 bin video tek tek kontrol etmem imkansız. hızlıca ayırıp geçmştim. eğer tek tek yazıları kaldırsam vs 100 video değeri 100 tl olurdu. teşekkürler yorumunuz için dikkate alacagım

efegenclerhesab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende almıştım bu paketten tekrarlanan içerik hatası verdi youtube araştırdığımda başka birisi benden önce bu videoları yüklemiş telif haklarını almış yönündeydi hocam

daha önceki yorumlarınıza ticaretlerinze baktım hiç alışveriş yapmamısız daha önce baskası ile ticaret yapmıssınız bu sebeble buyuk ıhtımalle yalan atıyorsunuz. hangi mail ile satın alımı yapmıstınız bakmak istiyorum eger mail adresiniz yoksa şikayet konusu acacagım bilginize.