Merhaba arkadaşlar kendi çalıştığım sektöre bir faydam olması adına böyle bir platform kurdum değerli yorumlarınızı bekliyorum.
- Site Adı: (KuryeBook)
- Site Adresi: kuryebook(.)com
- Açıklama: KuryeBook Türkiye genelinde taşımacılık sektöründe hizmet veren kuryeleri tek platformda bir araya getirerek yardımlaşma ve dayanışma konularında bir adım ileriye taşımak amacı ile kurulmuş Türkiye'nin ilk ve tek kurye platformudur. Geçtiğimiz günlerde bir online alışveriş platformunun zam yaptık diyerek paylaşım yaptığı ancak hiç bir şekilde fiyatlara bir zam yansımaması üzerine o firmanın kuryelerinin kontak kapatma eylemi olmuştu ve hala devam etmekte bazı şehirlerde ancak bir çok kuryenin bundan haberdar olmadığı yada haberi olanlarında belirsizlik içinde kaldığı bu yüzden çalışmaya devam ettiğini gözlemledik ve bunun üzerine iletişimi kuvvetlendirmek adına bu platformu kurduk.
- Açıldığı Tarih: 24/01/2025
- Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: İlk Hedefimiz Türkiye genelindeki tüm kuryelerin bu platforma üye olmasını sağlamak, İkinci hedefimiz ise Esnaf odası ve Dernek kurmak.