2-3 hafta önce bu sorunlar yoktu. Gemini pro aldım 2 tane ve biri biterse diğeri, diğeri biterse öbürü şeklinde yapıyorDUM! Lakin 1 haftadır, (kendi yazdığım programla) pc format atmış derecesinde sıfırlıyor, ip reset atıyorum gene limite takılıyor idi. bu arada opus 4.5 thinking yani en güçlü versiyonu manuel olarak seçmiştim. En son gpt ile istediğimi şeyi olgunlaştırıyor ve prompt /talimat yazısı yazdırıyorum. Gemini pro 3 low versiyon ile antygravty'ye copy paste yapıyorum ve "ne anladığını yaz, başla talimatımı bekle" diye ilave ediyorum. baktım ki tam istediğim şey, ayarlardan opus 4.5 seçip "başla" enter...
başka türlü quata finish yada retery vb hatalar alıyoruz.. 25000- 26000 bin satırlık python dosyasını (bu kota muhabbetinden dolayı) modüler sistemde baştan inşaa ettim. bir gui arayüz ve bağlantılı 20-30 kadar py dosyası... Bu şekilde hangi modülü iyileştirecek isem, kota derdi olmadan, o modül üzerinde çalışıyorum. modül modül olsa da her biri gene yer-yer 3-5bin satır olabiliyor.. Ve bu da 30-50000 kod demek! Ve sistem kodları okuyup programı tanıyıncaya kadar, zaten kota doluyor

veya güvenilir birini bulup 200dolarlık paketlerden birini (team ) paket olarak almak. 4 kişi olsa kişi başı 50$ olur.