Herkese selamlar, Hollandanin kucuk bir koyunde kendi dijital pazarlama ajansimi kurdum.
Hizmetlerimiz :
- Website
- Dijital pazarlama ( Google Ads - Meta Ads - Seo )

3 hafta once kendi ofisimi kurdum, ve meta ads ile reklam vermek istiyorum firmami tanitmak icin. Ama sikici bir reklam istemiyorum, yani websiteye ihtiyaciniz mi var, yardimci olalim vs.

Yaklasik 20 saniye civarinda bir video cekmek istiyorum. Icinde kendim gozukecegim, ama konusmak istemiyorum. Sadece sahne icinde gozukmek istiyorum, onun disinda aftereffect olur veya baska yontem olur bir video cekmek istiyorum.

Amacim : hem kendimi kisisel olarak insanlara gostermek istiyorum, burasi kucuk yer akilda kalmak istiyorum. Hem sirketimi tanitmak istiyorum, hemde bu sayede musteri kazanmak istiyorum. Bu is tabi ki tek bir video ile olmaz ama en azindan baslangici yapalim.

Aradigim kriterler : Sosyal medya da uzmak olmak. Yani ne tur bir reklam izlenir, hangisi viral olur, ne tur reklam akilda kalir.
- Bana video cekme konusunda tavsiye verecek, yani senaryo bu sekilde olacak, sen bu sekilde cekeceksin vs.
- Edit konusunda cok iyi olmasi lazim.

bunlarin hepsine hakim birisini ariyorum.

Video absurd olabilir, mizahi olabilir, gercekleri yuze vuran bir video olabilir. Sirketimi bu sekilde gelistirmek istiyorum. Yani eger kendi videom biraz viral olursa, insanlar begenirse ayni hizmeti baskalarina da satabilirim. Bu konuda calisabilecegim birini ariyorum.

Butce : Tek video icin 10bin tl.

Eger videolar tutarsa elimde bayagi musteri var, onlara da sosyal medya hizmeti satip beraber calisabiliriz.