Çok uzun bakamadım, 1–2 dakika ancak göz gezdirebildim. O kısa sürede gözüme çarpan birkaç şey oldu. Mesela tarih aralığını kendimizin belirleyebilmesi güzel olur. Ben bazen son 5–10 gün içinde reklam verenlere değil de, 10 gün öncesinde reklam açanlara bakmak istiyorum.
Yani ben son 5–10 gün içinde yeni reklam açanları ya da yeni mağaza açanları görmek istemiyorum. Daha eski tarihli, biraz oturmuş reklamları ve mağazaları incelemek benim için daha faydalı oluyor. O yüzden tarih filtresinin bu şekilde esnek olması çok işime yarar.

Bir de Gethook’ta olan bir özellik var, bazı mağazaları engelleyebiliyorsun ve reklamları bir daha karşına çıkmıyor. Bu zamanla ciddi anlamda iş yükünü azaltıyor. Mesela supplement satan, 20–30 tane kreatifi olan bir mağaza var, sürekli görmek istemiyorsun. Engelliyorsun ve bir daha karşına çıkmıyor. Bu özellik buraya da gelirse efsane olur.
Onun dışında kullanım çok kolay, uygulama gayet temiz ve anlaşılır. Ben beğendim açıkçası. Yeni yaptıysanız beta için bayağı iyi olmuş. Zaman buldukça 20–30 dakika girip daha detaylı kurcalayacağım. Eksik gördüğüm bir şey olursa ya da aklıma bir öneri gelirse yine yazarım.
Emeğine Sağlık.