grsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soruyu anlamamışsınız ki

Ürün ne?

Külotlu çorap satıyorsanız sizin için facebook üzerinden hedef kitlenize ulaşın diyemeyiz.
Velev ki külotlu çorap satıyor iseniz son tüketicinin zihin haritasında var olan soruları yanıtladığınız kolay delinme gibi bir konu üzerine faq hazırlayın yazarız
Reklam kancalarınızda saç spreyi ile çorap sabitleme mitini kullanarak tüketiciye videonuzu izlettirin deriz

Yani hızlıca yanıt vermek istedim, uzun uzun yazdığınız konuda yanıt verecek kadar önemli detayları bulamadım. Hep alt yapı ve genel sorular sormuşsunuz ve kendiniz cevaplamışsınız işinize yarasın diye gerçekten çözüm odaklı soruları ileteyim dedim mecazi yazdım onuda genel markalar, genel ürünler yazmışsınız

Trendyol vb platformlarda bu kadar tekniği düşünmenize gerek kalmıyor zaten, basıyorsun ürün sponsoru, kuponu, kampanya teklifini çıkıyorsun
Genel markalar yazdığınıza göre zaten bununlada işiniz yok buybox kovalıyorsunuzdur

Normalde takıntı yapmam konuyu kapatır geçerimde, yaşınız ve konuyu uzunca yazmanıza hürmeten cevaplıyorum

Çok pardon.. Elektronik küçük ev aletleri arzum arnica fakir vestel profilo bu markaların ürün çeşitleri hocam. BB kovalamak şart maalesef.