muskmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 milyon içeriği nasıl girdin hocam
Balinacan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni siteyse bir zaman sonra tarama bütçesi filtresine girip indexlerinin cogu silinir.
Omurcn53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu iş bizim işimiz
WxTimer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende link alabilir miyim merak ettim
SEOgrowth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hangi birine backlink alacaksınız
yekmekci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay be, bende çok merak ettim hocam. Özelden link atma imkanın varsa memnun olurum.
Daha yeni başladık abi
Gönder gelsin hocam
Oradan_Buradan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam emin olamadığım için tekrar tekrar okudum. 65 milyon sayfa normal geldi de o 85 bin biraz sallama olmuş gibi.

Gerçi o 85bin de doğruysa eğer sen galaksiler arası gezintiye çıkmışsın haberin yok. Ben günde 2 yazı atsam kendimi Alemin Kralı ilan ediyorum.

Bence yaptırmalısın hocam. Yazı başına 1 link işi versen Türkiye'nin 3 te 2 sine iş verirsin. İşssizlik biter ekonomi canlanır. Yılın girişimcisi ödülünü alırsın yeminle.
anilguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sallıyor hocam 65 milyon sence olabilir mi

şura daha inandırıcı: "Spam Değil Normal İçerik "
Verdiğiniz hizmeti belirtin, istediğiniz kadar anahtar kelime belirtin 96 saat içerisinde size de yapalım hocam
https://www.r10.net/script-satisi/46...met-verin.html
kaç index var hocam?

il + ilçe + mahalle yapsanız 55k civarı olur.... Cadde ve sokağa kadar indiniz mi naptınız
Yani doğru söylemişim. Sen galaksiler arası dolaşan yer imleyicisin.

Yanlız merak ettiğim 65 milyon 85 bin adet yazı için ciddi anlamda baclink yaptırtacaksan eğer demek ki yapılan işlemler amacına ulaşmamış olarak anlıyorum.

Dünyada 3 milyar web sitesi var. Bunların arasında bu kadar yazı ile kendine yer edinemedin de backlink derdine mi düştünüz.

Yeminle şuan siteme baktım 873 tane yayınlanan yazı var. Ben ne yapayım derdine düştüm.

Ne güzel senden önce siteye 2 tane yazı atınca kendimi Kanuni Sultan Süleyman gibi görüyordum. Abartı olmasın yolda yüyürken alın bunu kellesini, buna vurun kırbacı bir tık ilerisi Yolda bağırıyordum Hürrem yoldayım geliyorum Suyu ısıt akşama çay içelim diye.

Atalarımız boşuna dememiş Deveden büyük Fil var diye..
Hocam cidden özelden atarmısın site linkini.
Merhabalar, benim mesajıma yanıt olarak verdiğiniz için yanıt veriyorum amacım tartışma vs. kesinlikle değil.
Galaksiler arası gezdiğimiz yok, google'da sayfalar arası geziyoruz sadece

İmzamdaki banner'a tıklayarak pm atarsanız sayfa kapattığımız sonuçları sizinle paylaşmak isterim.
100+ Müşteri tercih ettiyse ve düzenli olarak sürekli sipariş geçiliyorsa bunun altında başarı yatıyordur hocam.

Ben sanmıyorum ki 2 saat önce kurulan hiç bir site 2 saat sonra sıralamaya 2. sayfada başlasın ve çok zorlu bir sektörde
Dediğim gibi whatsapp hattım her zaman açık, istediğiniz gibi ulaşabilirsiniz

Rastgele bir müşterimizin istatistiğini bırakıyorum, 10.12.2025 tarihinde kuruldu hemen hemen 30-35 günlük site
Herhangi bir başarısızlık göremedim açıkcası, konu sahibi hocamızın anlatmak istediği veya sormak istediği sadece desteklesem daha da artabilir mi etkileşimim diyeydi

He derseniz ki bu indeksler 2. ayda silinecek dilerseniz 4 aylık sitelerde atabilirim 5 aylıkta herhangi bir sorun yok bizim açımızdan
PhiL0sQph3R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 m içerik mi
Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 milyon sayfa Türkiye için çok yüksek, Google hepsini aynı anda değerlendirmez ve seçerek indexler. Şu aşamada agresif backlink yaptırmanı önermem, yanlış linkler siteyi kolayca filtreye sokar. Önce indexlenen ve trafik alan sayfalara bak, her şey oturduktan sonra az ve kaliteli backlink mantıklı olur.
W312 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
marka - il - ilçe - mahalle için 65 milyon farklı kombinasyon normal arkadaşlar veri olduktan sonra basit bir komut dosyası ile site haritası dosyaları rahatlıkla oluşturulabilir
AdsenseAccount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65m icerik bir anda indexlenme alirsa bunun yuzde 95i bir sure sonra sayfalari spama aldirir suanlik belli sure sizi idare eder sonrasi spam olucaktir hocam taramalar basladiginda
pusilli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 milyon
İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PM link atar mısınız?
Merak ettimde.
Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
29 m de bende var ama harita degil doğrudan içerik
Kubrick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar içerik az değil mi 😄 şaka bir yana sitenizi bana da atar mısınız?

Sorunuza da cevap vereyim. Backlink, bir websitesi kurulduğu ilk günden itibaren alınır. Çünkü backlink bir websitesinin referansını, otoritesini belirleyen ana etkendir. Google'da ya hit ya da backlink ile rekabetli kelimelerde daha üst sıralarda yer alırsınız. (Dikkat rekabetli kelimenin altını çiziyorum. Rekabeti olmayan bir kelimede başlık atsan bile ilk sayfaya gelirsin ama rekabetli kelimelerde özellikle yüksek rekabette backlink şart.)

Sitenizi özelden yazar mısınız bu kadar içerik gerçekten çok merak ettim
dilenci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam index aldırmış be. Helal olsun. 29 yazım var index almıyor 3 aydır
Bana linki paylaşacaktın hocam
dilenci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakin önce ben varım. Sen
Segkrc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 milyon ve spam değil
ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar kişi site adresi istemiş ki hiç aklımda olmamasına rağmen ben bile merak ettim

Hocam sakıncası yoksa benimle de paylaşır mısınız?
SySTeMTeaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size olacaklari soyleyim (%100 değil büyük ihtimalle) 1-2 ay indexler gün geçtikçe artacak daha sonra gün geçtikçe silinecek, 3. Veya 4. Aydan sonra ya sadece anasayfaniz kalacak yada oda kalmayacak . 1 yıl 3 ay önce açtığım 210.000+ içerikli sayfada aynen öyle oldu.Ben TR çalışmadığım için sizle aynı durumda değilim , Google a bağımlı değilim , sizin hit ve indexler gidince siteyi kapatacaksiniz (yine çok büyük ihtimalle söylüyorum) Google aptal değil Instagram,Twitter,DonanımHaber vs gibi büyük bir firma değil milyonlarca hitiniz yoksa sizin için trafik ve data harcamaz.
DieseLLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burnuma reklam kokusu geldi
fthcc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zekaya yazdırıp, ufak tefek değişiklikler yapmama rağmen 3 ayda 140 içeriği zor girdim siteye. Bu nasıl bir içerik arkadaş
emrebeyazit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 milyon bu rakam nerdeyse Türkiye nüfusunun %75 i.

Bende çok merak ettim şuan hocam bu kadar içeriği nasıl girdiniz?

Sunucunuz hiç mi çökmedi?
Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi merak ettim
MAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende link alabilir miyim size zahmet
zNightLastTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biraz kredi ile n8n ile içeriklerinizi ekletebilirsiniz çok bir olayı yok gibi sanki.
GreeNEyeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web sitenizin altyapısı, teması, eklentileri ve sunucu özellikleriniz nedir?
Semihtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayı kafadan atılmış gibi duruyor. Bu kadar içerik mümkün değil.
Webbilgim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ise bir saat; Ekmek arasına ne koyulursa ekmek arası olur diye düşünüyorum. Adamlar Gooooooo......

Değişik bir durum. Başarılar...
AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaşıran arkadaşlar niye şaşırıyor ki, Script ile yapılmış, normal zaten.
AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam otomasyon her zaman kolaydır zaten, ona dikkat çektim. Netice de manuel bir işlem yok. Bu yüzden abartılacak bir yapısı da yok.
ibrahimykr1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Index Blooding'e kurban gidip 1 ay sonra kepenk kapanacak.
samutm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yıllar önce yaptık bunu zaten. zor bir şey sanki, içe içe geçmiş looplar ile kolayca sayfalar üretilir. ama google aptal değil dünyanın en bariz spamına göz yumacak hali yok. kaggle milyonluk datasetler ile dolu karıştır karıştır yolla. ilk hafta küçük trafik görürsün sonra sıfırlanır.
RauL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfayı oluşturmak sorun degil. sorun google tutabilmek.
Gazapizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Link alabilir miyim
zekican09 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteyi merak ettim pmden göndersene
Bodur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende link alabilir miyim merak ettim
kitapcity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kitapcity.net
satış yapmak için nelazım
opınkart bilen arkadaşa ihtiyacımvar
Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayılarda oynama olacak, 65 milyon index almaz almayacakta. Google siteni hayırdır diyerek? spama sokmasında?
KAHVEDAR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Link atar mısınız merak ettim
GuruDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 milyon mesele değil ki yeterli bütçeniz varsa size 1 milyar içerikli script kodlayayım. Zamanında bunlar çok denendi, Google yemiyor artık. Ağzınıza bir parça bal çalıp sonra çatır çatır silmeye başlıyor indexleri.
battal_merk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hoçam bende link ala bilirmiyim
f4tihwin2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
indexlenen sayfa sayısında artış var mı hala? veya indexten siliğnme durumu?
2 günde alınan indeks sayısı;

Bazı arkadaşlar bunları google'ın sileceği yönünde.
Ömür boyu garanti verdiğime göre bir sebebi vardır arkadaşlar.

Ayrıca konuda herhangi bir reklam yoktur, @Yusufc4n23; abim, tamamen fikir danışmak amacıyla açtığı bir konuydu.
Site linkini ben paylaşmasını istemedim, kanıt isteyen benimle de iletişime geçebilir gerekli tüm detayları sunabilirim.
Şuan bir çok kelime de site 1. sayfa ve 2. sayfalarda yer alıyor.

R10'da aynı hizmetten yararlanan 100+ müşterim bulunuyor ve her geçen gün artmakta. Bu kadar insan bir hizmet alıyorsa bir sebebi vardır.

Herkese iyi çalışmalar.
merhaba 3 adet sitem var bunlrı sunucuya taşımak isterim
hakdogus.com
kitapcity.net
kitapcity.com.tr
bunları suyucuya taşımak isterim
arminmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merak ettim hocam. site link pm verirmisiniz. backlink alıyormusun değerler nedir sitenin
4 Günde aldığımız istatistik, bunlar her geçen gün çok daha artacaktır.
Kalıcı olmayacak diyen tüm arkadaşlarla 5 ay 8 ay sonra görüşmek dileğiyle Allah izin verdiği süre boyunca

Bu da 40 saat önce kurduğumuz 2. site.

Tekrar tekrar @Yusufc4n23; hayırlı olsun abi, bol kazançları olması dileğiyle.
Ömür boyu index garantisi nasıl veriyorsunuz?

2 adet sitemiz an itibariyle 7 gün 8 gün içerisinde bir tanesi 250.000 bir tanesi 150.000 indeks'e ulaşmıştır Emircan kardeşime teşekkür ediyorum Yaklaşık 3 ay içinde 4 ay içinde milyon milyon indeksleri aşacağımız Kesin ve net ilk 3 güne kadar 15.000 ve 20.000 indeks olan sitelerimiz 3 günden sonra uçuşa geçip Her Gece uyuyup sabah kalktığımda 70.080.000 daha artmış oluyor hayırlısıyla bir ay içinde 5 milyonu görmek umuduyla beklemedeyiz siteninkini çok paylaşmak istemiyorum kimseyle Çünkü art niyetli ve kötü niyetli işlem yapacak arkadaşlar var kıskançlığında