Merhaba, bir süredir rc arabalara vakit ayıramıyorum. Bu nedenle elimdeki sıfır performansında olan RC yarış arabamı satışa açıyorum.
Xray Nt1.3 1/10 Onroad Nitro RC Araba
Sadece 4-5 yarış koşmuş, tüm bakımları elden geçirilmiş, kumandayı bağlayıp gitmeye (servolar, kumanda ve kumanda alıcısı fiyata dahil değildir) hazır. Üzerinde yarış odaklı bir çok opsiyon parça bulunmaktadır.
Servolar fiyata dahil değildir. Dilerseniz fiyata ekleyip kullanıma hazır halde verebilirim.
Motor Gimar. Yenilenmiş ve ardından rodaj yapılmıştır. Rodaj sonrasında kullanılmamıştır. Tek seferde start almaktadır, sorunsuzdur.
starter içinde pil var ama şişik. Çalışıyor ancak fiyata dahil etmedim.
Kepler kullanılmış, fiyata dahil etmedim.
Görsellerdeki tüm ürünler fiyata dahildir. Arabayı mavi ile işaretlediğim fren diskiyle birlikte alacaksınız. Yedef difflerin içlerindeki dişli setleri eksikti diye hatırlıyorum. Ama araç üstündeki yürüyen hiç bir parçada kusur yoktur. Alacak kişiye birebir yardımcı olabilirim. İzmir'deyim, elden ya da ödeme sonrası kargo yapabilirim. Yüksek performanslı yarış aracısıdr, sadece profesyonel yarış pistinde kullanılmıştır. Sokakta amatör kişilerin elinde ziyan olmuş araçlarla kıyaslamayın lütfen.
Fiyat: 27.500₺ (Gerçekten kıymetini bilecek biri alsın diye fiyatı çok uygun tutmaya çalıştım.) Bu fiyata bu kondisyonda profesyonel bir rc araba bulamazsınız. Bu hafta sonu alıcı çıkmazsa ilanı kaldıracağım.