türk beleşçiliği zirve yapmış
konu: şimdi beyler bi süredir yapay zeka hizmetleri satıyorum otomasyon kuruyorum entegrasyon yapıyorum promptlar yazıyorum falan
her gelen aynı şeyi söylüyor chatgpt var gemini var claude var hepsi bedava niye sana para verelim
tamam kardeşim haklısın madem bedava git kullan o zaman ama kullanmıyor işte adam bana geliyor sonra para isteyince ama bedava var bunlar diyor ya kullanmıyorsun ya da kullanıp beceremiyorsun ikisi de senin sorunun bana niye geliyorsun o zaman
bir de şu tip var adam geliyor diyor ki sen bu işlerden anlıyorsun ya 5 dakikanı alır sadece bi bakarmısın o 5 dakika 3 saat oluyor sonra eyvallah basitmiş ya diyor basitse niye kendin yapmadın be kardeşim
en güzeli de şu detaylı teklif isteyenler her şeyi anlatıyorsun nasıl yapacağını fiyat veriyorsun düşüneyim diyor 2 hafta sonra bakıyorsun adam senin anlattıklarınla kendisi yapmaya çalışmış olmamış tabii ki geri geliyor ya bi sorum vardı diye bedava danışmanlık almış oluyor sonuçta
bi de para kazanınca öderim diyen tayfa var ya kardeşim sen para kazanacak olsan zaten bana gelmezdin
exposure karşılığı yapar mısın diyenler de cabası exposure ile gidip ekmek alamıyorum markette geçmiyor
şu ülkede bi tek vergi bedava değil galiba onu da herkes ödüyor mecburen
neyse sizde de var mı bu durum bu tipler nasıl filtrelenir