Selam değerli hocalarım motion grafiker olarak çalıştığım şirkette önce yılbaşında zam almamak, prim haklarımın olmaması, yemeğin şirket tarafından verilmemesi, patronun anlamadığı işe karışması gibi sebeplerden çıkmak istiyordum, dün ise iyi yaptığım projenin patron tarafından çok kötü olduğu iddia edilerek çok kötü bir briefing ile daha kötü bir proje yapmam için, tamamlamam 6 saat sürecek bir revize briefing'i verildi. ve tamamı patron verdiğim kalitede bir iş istemediği içindi.
Tahmin edersiniz bir süredir mobbing, angarya işler, fix olmayan mesai saatleri, şirket tarafından karşılanmayan yemek ve yetersiz maaştan sorun çekiyorum, aynı zamanda da freelance olarak da çalıştığım için hem bir yandan Ankara lokalindeki şirketlerin sosyal medya yönetimini almaya hem de Linkedin üzerinde iş aramaya devam ediyorum, süreci hızlandırmam için önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
deymez bile (: dava aç diyeceğim de avukatı bile masrafı daha çok çıkar gibime geliyor. uğraşasım yok dersin ama uykusuz geçirdiğin günlerin acısını çıkartır belki.