Önceki reklamlarımdan 1 haftada 170 organik takipçi edindim fakat son açtığım 2 reklam aşırı verimsiz katılıyorum. Son açtığım reklam düz post ve telefondan açmıştım, şimdi onu düzenliyorum, diğer reklamı da silip sıfırdan bilgisayardan oluşturacağım. Meta telefon uygulamasını bilgisayara göre çok kısıtlamış ya. Katalog oluşturma kısmında da fazla eksiğim var çünkü daha ona bakamadım, bugün ona da bakacağım, galiba İkasa da bağlanabiliyor o. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Pixel bağlantınızı ve ürün kataloğunu kesinlikle bağlayın, reklamları olabildiğince hatta kesinlikle business üzerinden açın. Çok düşük bütçelerlede reklam vermeniz parayı çöpe atar 1 hafta verim almayıp kapatırsın o parayı hiç etmiş olursun. Reklama biraz güzel bi miktarda para ayırmak gerekiyor sektör rekabetine göre. Reklamlarınızda kesinlikle internet olaylarını açık tutun ayrıca pixel kısmından da takip edebilirsiniz. Reklamları bugün girmişsin zaten hemen bi anda satış gelmiyor ilk satışı yapana kadar biraz zorludur sonrasında akar gider. Ayrıca olabildiğince tüm ürünleri farklı farklı tanıtan gösteren içerikler yükleyin sayfaya giren kişi ürünleri gördükçe buda varmış diyip diğer gönderilere bakabilsin. Onun dışında organik olarak satış çok zor belki tiktokta şansınızı deneyebilirsiniz. Son zamanlarda insanlar artık hızlı tüketebileceği absürt içerikler arıyor.İçerik çekilirken yana kondom koyup etkileşim kasanlar bile oluyor dijitalden satış farklı bi yola evriliyor