ceyki066 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam apple dan zarar eden görmedim 15 ae aldığım telefonu geçenlerde 30 a sattım
Hocam bu ürün gitmiyor valla

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borç karşılığı aldığınız ürün şu ise kafa kafaya gelmiş diyebiliriz.

https://www.akakce.com/akilli-saat/e...760896509.html

Evet hocam bu ürün. Kafa kafaya geleceği için zaten kabul ettim ama ürünün bu kadar kısıtlı satılma ihtimalini süşünmedim acil ödemem var ve ürün apple hemen gider diye düşündüm.

Hepsiburada, amazon ve trendyolda 33-34 arasına satılıyor ama siz aynı fiyata satamazsınız alacak olan gidip kendi adına faturayla oradan alır siz 28-30 civarına satabilirsiniz kapalı kutu faturalıysa yani aşağı yukarı aynı paraya gelmiş oluyor.
O fiyatlara alan yok maalesef hocam

Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolandırıldım derseniz dolandırıldınız ama bana göre değil. Sadece o ürünü sıfır fiyatına satamayacaksınız. Takası şartları ve fiyatı bilerek kabul ettiniz. Ayrıca arkadaşınız bulunduğu durumdan ötürü ödeyemiyor sanırım. Eğer samimi arkadaşınız ise ya ürünü kullanırsınız yada biraz zararla kapatırsınız ve alacağınızı o şekilde kısmi bir zararla almış olursunuz.
Hocam sıkıntı şu: yarın ödemem var bunu biliyor ve hatta ürünün kısıtlı şekilde satılacağını söylemiuor. Çok giden bi model değilmiş. Sormadığım kalmadı. Zararına satışı mecburen kabul ettim çünkü acil ödemem var ona güvenmiştim maalesef..