Teşekkür ederim bu güzel desteğiniz için. zahmet edip bu kadar bilgi vermeniz içinde ayrıca teşekkür ederim ücretli olarak yardımcı olabilirseniz özel mesaj ile iletişim bilgilerinizi iletir misiniz lütfen
Rica ederim hocam gönderdiğim videoyu ve r10 konu linkini incelerseniz halledebilirsiniz, maalesef zamanım yok yardımcı olabilecek kolay gelsin.
Aynı sorun bende de var .Bence bir şeyler oluyor.
Evet benim İngilizce sitelerden birinde de bu durum vardı. Anlık 3-5K online Çin vardı. Sonra Bangladeş, Singapur'a dönüp Google search hitleri artmıştı. Hala bu durum devam ediyor.
Benim de bir siteme devamlı hit geliyor ellemedim hiç bazen duruyor sonra devam ediyor ama azalıyor yavaş yavaş büyük ihtimal botlarıdır, google kullanıcı olarak görüyordur.
Sürekli olarak bu tarz bot trafikler gelmesi sitelerinize uzun vadede sıkıntı yaratma ihtimali var. Botlar ne botu bilmiyorum ip / useragentlarını falan kontrol etmek lazım ama adsense de görüyorsa eğerki reklamlarınızın ve sitenizin BGBG sini de olumsuz yönde etkileyecektir. Ayrıca:
https://support.google.com/analytics...sgid=386642885