öncelikle bu kadar emek vermişsin saygı duyarım 16 saat çalışmak kolay değil ama açıkçası birkaç kritik hata görüyorum
yapay zeka konusu ideolojik sebeplerle kullanmamak 2025te kendini baltalamakmış rakipler 1 haftada yaptığını sen 2 ayda yapmışsın sonuçta, mükemmeliyetçilik de sıkıntı olmuş php hızlandırıcı mysql hızlandırıcı falan güzel de müşteri bunları anlamıyor ki müşteri ucuz ve çalışan sistem istiyor sen ferrari motoru yaparken adamlar fiat ile işi bitirmiş
bir de odak problemi var hosting yaparken roblox klonu yaparken erp yazarken hiçbiri tam olmamış tek bir şeye odaklansaydın belki tutardı, 10 bin tl aylık gider de çok yüksek sıfır gelirle daha küçük başlayıp valide edip sonra büyütmek lazımdı
ben olsam şimdi elindeki teknolojilerden birini seçerdim en potansiyelli hangisiyse yapay zekayı araç olarak kullanırdım ideolojiden vazgeçerdim minimum viable product çıkarırdım önce para girsin sonra mükemmelleştirirsin
bu arada code is liability lafı doğru kimse senin kodunu satın almıyor müşteri çözüm satın alıyor.