Marji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba seo ile alakalı bir durum söz konusu değildir. Site ile alakalı bir durum da yoktur istediğim domaine açarım reklamı yani ADS ile alakalı

Hesap olgunlugundan bahsediyorsunuz , örneğin bir müşterime bende denediğim de olmuştu, sınırlıdan kaldırabiliyoruz bu problem değil sınırlı hesaplar daha iyi iş yapıyor üstelik, örnegin müşterimize kendi mevcut hesabımızdan denediğimiz zaman kelime direk onay aldı ve yayınlandı onun mevcut logosunu da üstelik kullanarak devam etti fakat hesabın bir uzun ömrü bulunmuyor, bizlerde yoksa çok müşterimiz geliyor evet fakat hem maliyetli, hemde mevcut hesapların patlamasına neden oluyor.

Dediğiniz üzere hesap ile de alakalı ama 2 terim'lerde seo tetiklemesi de etkisi oluyor ister istemez markalarda bunlarda sonuç alabilmiştik çünkü, hesap olgunlugu ek olarak göz önünde bulundurmak tabi ki önemli detay herşey hesap ile bitiyor.