Anlamak istemiyor arkadaş, o kafasında bir hayal üretmiş, buraya sadece onaylanmak, desteklenmek, yaparsın kralsın, hemen şimdi gir yorumları almak için konu açmış. Baktım anlamıyor bıraktım kendi haline. Tüm parasını kaybedip kredi kartı borcu ile yeniden konu açtığında yorum yazmak üzere, akışa geçtim.
Bizde geçtik bu yollardan.
Söyledikleri de bir birbirini tutmuyor farkında değil.
Konusunda: Hedefim bu yıl sonuna kadar 100.000 lira bandını aşmak demiş.
Bana artistlik yapmak için attığı görselde, 2. yılda 100K'ya ulaşıyor.
Piyasa ve borsa ona öğretir, o yüzden saldım ne hali varsa görsün.
Bakıyorum da konumu çok güzel baltalıyorsun. Sana attığım o tablo senin günlük %3'ün aksine aylık %10 getiri sağlıyor aynı zamanda hiçbir ekleme yapmadan fark ettiysen özellikle çok gerçekçi bir veriyle. Daha tablo okumayı bilmiyorsun, borsada ne yaptın diye sorsak sanırım iki hisseye yatırım yapıp iki taban olduğunda forumlara taban yazan kişilerden olabilirsin, bilmiyorum belki iyi bir yatırımcısın ama daha tablo okumayı bilmeyen bir arkadaş için çok abartılı konuşuyorsun. Amacın sadece konuyu baltalamak ve sırf borsada deneyimin olduğunu söyleyerek ''bizden bu yoldan geçtik'' safsatasını söylemen. Bir daha oku benim konumu mümkünse. 15.000 lira kredini borcunu ödemek için gane gane altınlar, sultanlar var arkamda ama konumu okumadan çok şey ediyorsun.
Komedi.