Yaklaşık olarak son 2-3 haftalık maratonda özel nedenlerden ötürü sıklıkla şehir değişikliği ve yoğun bir hayat akışı içerisindeydim, bu süreçte ortalama 1.5 ay öncesinde faal olarak
Netflix,Disney+,HboMAX... gibi satışını yaptığım ürünlerde hem sorun yaşayan hem de alım yapacak hiçbir müşterime dönüş yapamadım. Bunun için mağdur olan her şahıstan tüm samimiyetimle özür diliyorum.
Yakın tarihte günübirlik olarak foruma giriş yapma şansı buldum ve gerek
satış konusunun altına yazanlara gerek forum dışı Whatsapptan yazanlara telafi sağladım, maalesef ondan sonra ne foruma girebildim ne işlerime bakabildim.
Daha önce ticaretimizin olduğu kişiler çok iyi biliyor ki
satış konusunda "giriş öncesi sorun yaşanması durumunda ücretsiz telafi" diye belirtmeme rağmen giriş sonrasında yaşanan sorunlarda da sorumluluğum dışı olduğu halde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ve oldum, kimsenin mağduriyetini göz ardı etmedim, etmem.
Bu süreçte beni anlayışla karşılayıp üstelemeyen kişilere tüm içtenliğimle teşekkür edip saygılarımı sunuyorum.
Meydanı boş bilip üşüşen, aleyhimde ileri geri yorum yapan ve şahsımı karalayacak hareketlerde bulunan tüm çakallara da selam olsun.
Böylesine karmaşalı bir dönemin ardından konuyu okuyan herkesi temin ederim ki herkes hak ettiği saygıyı görecek.
Hem gecenin 3'ü hem de yol yorgunu olduğumdan ötürü yanlış anlaşılıp infiale sebebiyet verecek şeyler yazmak istemediğim için çoğu şeyi yazıp yazıp siliyorum.
Eksik kalan tüm parçaları yarın kalktıktan sonra kahvemi yudumlarken tüm forumun huzurunda birleştireceğim.
Cümleten iyi forumlar.