Merhabalar değerli R10 ailesi!

R10.net yönetimindeki görevimin yanı sıra, 2025 yılının "en çok mesaj yazan üyesi" unvanıyla kazandığım "Limited Edition Hatıra Koleksiyonu" seti bugün elime ulaştı. Paket içeriği gerçekten çok şık ve özenle hazırlanmış. Sırt çantası, termos, mousepad ve çoklu şarj seti gibi hem kullanışlı hem de hatıra değeri yüksek parçalar var. Rokito ve "We Google" detaylı tasarımlar çok kaliteli duruyor.

Sadece bir hediye değil aynı zamanda bu ailenin bir parçası olduğumu hissettiren güzel bir hatıra..

Uzun yıllardır aktif olarak yer aldığım R10.net’ten aldığım bu anlamlı hediye seti için başta @Coşkun Çetin; olmak üzere herkese tek tek teşekkür ediyorum. Platformda üretken bir üye olmanın ve katkıda bulunmanın bu şekilde ödüllendirilmesi benim için çok değerli. R10’un üyelerine verdiği değeri bu tarz motive edici ve ince düşüncelerle hissettirmesi, bu platformu sadece bir forum değil gerçek bir aile yapan en önemli unsurlardan biri.

R10 ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Nice yıllar boyunca hep birlikte üretmeye, paylaşmaya ve gelişmeye devam etmek dileğiyle...