Bu arkadaşı gerçekten gönülden tebrik ediyorum. Amacı kesinlikle “ne pahasına olursa olsun ürün satmak” değil. Zaten piyasa bu tarz zihniyetteki insanlarla dolup taşmış durumda; artık birine bir şey sormaya çekinir olduk. “Satın almayacaksan beni yorma” modunda olan çok kişi var maalesef.
Bu arkadaş ise ürünü alıp almamamdan bağımsız olarak, ne olduğunu, ne olmadığını son derece açık ve samimi bir şekilde anlattı. Parfümlerin kalitesini, içerik farklarını ve piyasadaki muadillerle arasındaki farkları net şekilde açıkladı. Hiçbir abartı yok, tamamen dürüst bir yaklaşım.
İnsanlığı ve esnaflığı gerçekten takdire şayan. İlgili, sabırlı ve iletişimi çok düzgün biri. Kargo konusunda da aynı özeni gösterdi; hızlı, sağlam ve sorunsuz şekilde ulaştı.
Parfüm kalitesine gelecek olursam; Emporio Armani Stronger with You Intensely satın aldım. Koku yoğunluğu gayet dengeli, kalıcılığı başarılı ve kesinlikle kalitesini hissettiriyor. Ucuz iş hissi yok, aksine özenli ve premium bir duruşu var.
Güvenle alışveriş yapılabilecek, nadir kalmış düzgün insanlardan biri. Alışverişimiz kesinlikle devam edecek. Kaliteli ürün, kaliteli insan. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.