Merhaba arkadaşlar,

Geçtiğimiz ay YouTube, para kazanma başvurumu "Tekrar Eden İçerik" uyarısı ile reddetti. İtiraz ettim, yine reddetti. Ancak itirazımı üstünkörü yapmıştım. Çok daha profesyonel yapabilirdim. Şubat ayında tekrar başvuracağım. Ancak anlamadığım nokta, "Tekrar Eden İçerik" ihlaline uymuyorum. Ben ürettiğim içerikleri tamamen özgün şekilde, küçücük kısmını dahi kopya olmayacak şekilde üretiyorum. Ancak YouTube para kazanmamı inceleyen kişi bana, "Başkasının İçeriğinde Küçücük Bir Değişiklik Yapsanız Dahi Para Kazanamazsınız" şeklinde uyarıda bulunmuş.

Instagram, TikTok ve Facebook'ta paylaştığım içerikler tamamen bana ait. Aynı adlı sayfamın. Her sosyal medyada aynı isimde sayfam. Üzerinde logom da var. Her hesabımda aynı videoyu paylaşıyorum. Platforma göre müzik değiştiriyorum sadece. Bir sonrakinde de yine red yiyeceğim muhtemelen. Sizce itiraz aşamasında nelere dikkat etmeliyim? Bu konuda bir öneriniz var mı? Red yedikten sonra hazırladığım videoyu önce YouTtube'da, daha sonra diğer sosyal medyalarda paylaşmaya başladım. Önce YouTube'da paylaşmadığım için sorun yaşama ihtimalimin de olduğunu düşünüyorum.

Değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.