adsMikadui adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten anlamıyorum %100 optimizasyon skoru hizmeti veren bir tek benim veyahut Kısıtlı tüm sektörlere belli bir başarı oranıyla reklam girebiliyorum ve ucuzdan veriyorum bunu ama her seferinde insanlar d*landırıcıları seçip t*kat yiyor ve bizde bu güvensizlikten dolayı zarar görüyor ödemeyi sonra alacağımızı söylüyoruz ve ödemelerimizi alamıyoruz valla artık çıkmazdayız nasıl olacak anlamıyorum ?
Şimdi insanoğlu çiğ süt emmiş malum. Ben geçenlerde google yorum silme hizmeti aldım 6.000 TL civarındaydı arkadaşla anlaştık işlemleri bitirip faturasını kesti ödemesini hemen yaptık. İnsanlık bunu getirir. Şunu anlamak lazım artık kaliteli hizmet ve kaliteli müşteri bulmak çok zor. Bazı işlerde yine buradaki arkadaşlar yüzünden insanlar güvensizlik yaşıyor iş veriyorsun adam işini yapmıyor ödemeyi de almış şimdi ne olacak? Bunun çözümü bu platform insanları ticaret yapmaya teşvik ediyor ise bir havuz kuracak komisyonunu alıp güvence verecek bence çözümü bu şekilde. Yoksa çift taraflı herkes haklı. Ha sahtekarlar var mı var hem hizmet veren hem hizmet alan tarafta. Bunun önlemi belli.