AlicanDumanova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilecikte 55 gün acemi birliği yaptım, detaylı sorularınız varsa yanıtlayabilirim gerçi 13 sene oldu ama çokta birşey değiştiğini sanmıyorum. Genel anlamda şunu söyleyebilirim SOĞUK! sigara içiyorsanız orada bulamazsınız tedarikli olun en kötü tütün, sarma kağıdı falan alın yani.
Hocam içiyorum ama bırakıcam inşallah bu askerlik de buna vesile olur 1 ay sonra martta gideceğim .

BrooKs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acemiliği Bilecikte yapmıştım geçmiş olsun işin zor 😄
28 gün idare edeceğiz hocam

Sosyalio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banada bilecik cıktı agustos. yaz ortası gidilirmi yahu...
benim mart gidip geleyim deneyimlerimi paylaşırım hocam

DokuzAlti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela 13 yılda kağıt ve tütün tamamen yasaklandı hocam haberin olsun Açık paket sigara bile almıyorlar artık. Bedelli mi gidiyorsun 6 ay mı
[QUOTE=AlicanDumanova;1090448606]Bilecikte 55 gün acemi birliği yaptım, detaylı sorularınız varsa yanıtlayabilirim gerçi 13 sene oldu ama çokta birşey değiştiğini sanmıyorum. Genel anlamda şunu söyleyebilirim SOĞUK! sigara

İnşallah bırakıcaz bu zıkkımı

BrooKs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acemiliği Bilecikte yapmıştım geçmiş olsun işin zor 😄
Sosyalio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banada bilecik cıktı agustos. yaz ortası gidilirmi yahu...
DokuzAlti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela 13 yılda kağıt ve tütün tamamen yasaklandı hocam haberin olsun Açık paket sigara bile almıyorlar artık. Bedelli mi gidiyorsun 6 ay mı
AlicanDumanova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon serbest artık dimi ? 2-3 tane telefon kartı almıştım (ankesör) çok işime yaramıştı. Kantindeki tüm kartları satın alıp karaborsada satıyorlardı. bide çok aç kaldım ben orda ya