KayAlpMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer konuda kavga ediyorduk birazda burada dövüşelim o halde. En korktuğum şey insan kırmak veya birini yalnış tanımak. Biz nerede yalnışız veya nerede yalnış yaptık ? Demo diyorsunuz güven çift taraflıdır hocam siz güvenmiyorsunuz bir yerde bizde güvenmiyoruz. Konu altına yazarakta bizi zora koşmaya belkide bizimle iletişime geçecek olan arkadaşların akıllarına şüphe düşürüyorsunuz. Aç kalırız diyorsunuz whatsapptan dahi gösteririm kaç kişiyle çalıştığımızı. Herkese yardım edelim istiyoruz. Ama siz işi haki görüyorsunuz bizi haki görüyorsunuz ardından da kendinizi yüceltip bizi aşşağı çekmeye çalışıyorsunuz. Biz altta kalmayız ne olursa olsun. Gördüğümüze inanırız hem bu tutumlardan bizim canımız yandı ve sizde o tutumla bize geliyorsunuz. Gözünüzü seveyim ne yapmamızı bekliyorsunuz ?
Aslında burda 3. şahıs olarak izlemek gerek.
Biz hem alıcı hem satıcıyız . Birçok defa bende şahit oldum. Projeyı son güne brakıp ai ile yetiştirmeler ardından projede bu yoktu ek ucrete girer hayır onu yapamam gibi ek taleplerde oluyordu. tüm bunları iş yetiştiremediğimizde yardımcı olması ıcın freelancer aradıgımız arkadaşlarda yasadık. yıllarca biri ile calıstık enson o arkadaşta böyle yaptı yılların hatrına hellalik alıp yolları ayırdık ama 1 aydır yeni mottom ben ağlayacağıma o ağlasın !