Aliemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Aİ'ın yerini aldığı bu 3 personelin işler neler
İş yoğunluğu sebebiyle unutkanlık sorunum var, ajanda ya da kişisel asistan diyebiliriz, sıraladığım işleri istediğim saat ya da ileri tarih için hatırlatma yapıyor. Ajanda uygulamalarına manuel veri girişi yapmak yerine konuşarak tarih bazlı not almasını istiyorum, hallediyor. (Bunu Google Workspace ile entegre yapıyor, standart olarak var mı bilmiyorum)

Ofis ve atölye için kendi modelimi oluşturdum, atölye makine parkurunu, tüm ekipmanları, iş istasyonumu vs kısaca tüm donanımı biliyor. Bazen kararsız kaldığımda ya da saatlerce araştırma yapıp karar vermem gerektiğinde benden daha hızlı bu araştırmayı yapıp kapasiteme ve donanımıma uygun en pratik yol haritasını çıkarıyor. Bunun devamında gömülü sistemler yazarken zamandan tasarruf ediyorum, kodlama hatalarını çok hızlı düzeltip temize çekiyor.

Son olarak dökümantasyon işini sevmem, yapay zekadan önce elemanım vardı ve bu işi ona yaptırıyordum. Şuan işi yaparken konuşarak detayları anlatıyorum, teknik bilgileri veriyorum ve raporları, bom listesini, teknik sunumu ayrı ayrı benim için hazırlıyor hatta çoğu zaman ben işi bitirmeden evrak kısmı bitmiş oluyor.

Bunların dışında arada grafik işleri, sosyal medya paylaşımları için hazır bazı görseller hazırlatma falan işlerini saymıyorum bile.