Merhaba herkese bir şahıs firması tarafından dolandırıldım daha sonra tüketici hakem heyetine başvurdum beni haklı buldular ücretin iadesine karar verildi 20 gün oldu muhtemelen karşı tarafa da tebliğ edilmiştir bu süreçten sonra icra dairesinde ne gibi işlemler yapmam lazım ayrıca 14 bin TL nin icra masrafları ne olur başına gelen tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
Haklı olduğunuz için şanslısınız. Karşıdaki kişi çalışıyorsa sigortalı iş banka hesabında para varsa bloke konulur ve çekilir. İcra masrafı şahsa ait olur. + icra dairesinde faiz hesaplatabilirsin. Paranızı faizli alırsınız. Karar ile ilamlı icraya vermeniz gerekli.
Dediğim gibi karşı tarafın parasının olması ya da sigortalı iş maaş kartı banka hesabında para varsa tahsil edilir. Yoksa hesaplara para girene kadar birşey olmaz.