''Arkadaşlar gerçekten üzülüyorum. Bir Müslüman çıkıyor diyor ki "Şeriat'ten Allah korusun." Yani diyor ki "Allah'ın belirlediği sistemden Allah korusun."
Vallahi üzülüyorum. Dinimizin emir ve yasaklarını yanlış uygulayan kötü kişiler yüzünden Rabbiminiz emrettiği sistemin kötü bir sistem olduğunu söylüyoruz, Allah muhafaza bu dinden çıkmaya sebeptir. Allah'ın emrettiği sistemi reddetmek dinden çıkarır insanı.

Biliyorum ki çoğunluğumuz Müslümanız. Gayrimüslimlere de saygım var ama özellikle Müslüman olanlar, Allah rızası için Şeriat'in ne olduğunu detaylı bir araştırın.
Allah'ın emrettiği ile insanların yaptığını birbirine karıştırıp yanlış hüküm vermeyin.''

Konuyu tam okumayanlar / işlerine gelmeyenler için alıntılamak istedim. Bu cümlelere sonuna kadar katılıyorum.

Konu; şeriat gelsin değil arkadaşlar. Şeriatın ne olduğunu araştırın, bilinçli olun demek için yazılmış. Hemen linçlemeye gerek yok bence.