Bence hepsi, nedeni ise yeni şeyler, yeni kültürler, yeni diyaloglar, yeni bilgiler / ham veriler ve de paylaşımlar hoşuma gidiyor, her zaman şaşırtılan platformlar, kimi zaman sıradan normal bir günümü "Ooo! Bu nedir?" diye adlandırdığım konular, paylaşımlar ve bilgilere denk gelebiliyorum, bana göre bu tarz olaylar çok değerli, çünkü geçmişi geçmişte bırakıyor ve yeni bilgilere yelken açmama vesile oluyor.
Aslında kısmen size katılıyorum. Tüm internetteki ilgi alanlarımızı (google haberlerin yapay zekası gibi, o reklamı da araya sıkıştırıyor) bir programla zaman süreç içerisinde bize özel bildirimli takip etsek iyi olur.
Şahsım adına örnek vermek gerekirse, Teknoloji, mitoloji, kadınlar (bekarım) vb konular ilgi alanımdır.
Mitoloji özelinde Raiting için Anunakinin binlerce versiyonu (son 7-8 yıldır) bozuk plak gibi sunuyorlar. (kızmıyorum adamların ekmek parası RAİTİNG için sallayıp duruyorlar)
Lakin bu konulara özel merakı olanlar bilir ki, 87 bin küsur tabletin yaklaşık +50 bini çöp ( anunakiden sonraki Akadlar, babiller vs yani "KOPYA" veya benzeri anlatım) ve Öz anunaki tabletlerinden hala çözümlenmeyi bekleyen kopuk hikayeler ve yazıtlar var. Bunların özelinde ( Tablet Seri No, okuyan&çözen bilim adamının orjinal makalesi ve bu tabletin orjinal fotoğrafı ile) bir paylaşım olsa, o fotoğrafı alır ve civi yazısını =>Latince=>ingilizce=>Türkçe (artık günümüzde kolay) çevirip bir de kendim okumak isterdim.) Tabletin 5 seri no altı ve 5 seri no üstü tabletlerle birleştirip konunun bütününde neyi anlatmaya çalışıyor kendim yorumlardım) gibi gibi...
Bu sadece 1 örnekti.
Lakin günümüzde
HERŞEY,
Raiting=>İlgi Odağı=>PARA (veya manupüle edilmek istenen subliminal mesaj tuzağı vs) olduu için internetteki karşımıza çıkan şeylerin yaklaışık %80'i ÇÖP!
hocam aslında normal cevap verirdimde maxi geyik olduğu için sahibinden.com diyorum
Sarı site'yi bir kaç sene önce hacklendi diye duymuştum. Artık geri nasıl aldılar bilmiyorum.