Ben 20 yaşındayım. Ne arabam var ne evim var. Diğer ülkelerdeki gençlere bakıyorum çalıştığı işlerle çok rahat bilgisayarını telefonunu hatta arabasını bile alabiliyor. Ben kendim bilgisayarımı alabilmek için yazın sıcağında asgari ücrete çalıştım. Bu ortamda daha rahat ödeyebilmek için taksit yükünün altına giriyorum sadece bir bilgisayar ve tablet için. Sizler ise arabadan bahsediyorsunuz. Yaşıtlarım tatil için İstanbul'a gidiyor iken ben kendi ülkemde daha bu sene ilk kez İstanbul'a gittim. Aynı şekilde Avrupa bile demiyorum ancak çoğu ülkede genç kardeşlerim çok çok rahat taksit ile araba alabiliyor. Aylık 500$ taksit ödeyerek araba sahibi olunabiliyorken benim bu arabanın vergisini ödeyebilmek için bile 2 ay asgari ücretten çalışmam gerekiyor. Kredi çekip taksitle almam bile hayal. Hemde yemeden içmeden. Demem o ki biz çok zengin bir ülkeyiz, belli bir kesim çok iyi yağından suyundan faydalandı. Ama bu kötü durum beni etkilemeyecek bu ülke için çalışmaya devam edeceğim. Umarım herkes gibi benimde arabam olur o zaman size hak veririm.
Engel.