Stanchezza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayda bir kez ürün eklediğim sitem her ay çöküyor.
Butik bir işletmeyim, el yapımı ürünler satıyorum. Aylık belirli günlerde ön sipariş açıyorum ve trafiği Instagram üzerinden alıyorum. Ancak her ön siparişte site çöküyor. Kimi zaman 503 hatası, bugün ise Cloudflare kurulu olmasına rağmen 524 hatası aldım.

Web sitemi yeni yaptırdım. Gereksiz eklenti yok, normal zamanlarda oldukça hızlı çalışıyor. Siparişleri WooCommerce üzerinden alıyorum. Cloudflare kurulumu yapmam önerildi, kurdurduk ancak site daha da yavaşladı. Kurulumun tam düzgün yapılmadığını düşündüğüm için Cloudflare’i kaldırdım.

Güzel Hosting kullanıyorum, tek site – limitsiz bir paketim var. Ancak hostingin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Buna rağmen Güzel Hosting ısrarla yeterli olduğunu söylüyor. Bugün yaptıkları kontrolde CPU ve RAM kullanımının %100’e ulaştığını belirttiler.

Şu an hostingi yükseltmek veya tamamen değiştirmek istiyorum.
Güzel Hosting’de Linux Premium hosting paketleri var, bunun dışında VPS ve VDS paketleri de mevcut.

Ayda sadece 1 kez yoğun kullanılan bir site için ne önerirsiniz? Sürekli müşteri kaybediyorum.
Siparişe açtığınız dönemde, kaç ziyaretçi, kaç sipariş geliyor? Sunucu bunu kaldırmıyor. Cloudflare ya da temayla ilgisi yok probleminizin.