Tamamen enerji meselesi. Sen kendini "Bende bir şey var ve maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor" enerjisine sokup buna inanırsan ve o modda takılırsan o mutlaka olur. Her konu için geçerli bu. Sadece bu konu için değil.

"Her şey üst üste geliyor" mantığı da tam olarak böyle. İlk başına gelen kötü olaya takılır ve onun enerjisinde kalırsan sürekli benzerlerini üzerine mıknatıs gibi çekersin.

Yaz ayında sağ omzum çok şiddetli şekilde çıktı. Kas yırtıkları vs. her şey ile. Aylarca fizik tedavi gördüm. Tabi bu beni çok etkiledi ve takıldım buna çünkü kolumu kıpırdatamıyordum. Tekrar çıkacak korkusu da cabası. Tam fizik tedavi vs. kolu biraz iyileştirdim derken hoop düştüm ve bu sefer sol diz kapağım sakatlandı. 1 aya yakın süre dizimi hiç kıramadım. Tam dizim iyileşti derken, merdivenlerden inerken ayağımı burktum ve bağ kopması + mikro kırıp sebebiyle ayağım şuan sargıda ve 10 gündür koltuk değneği ile geziyorum. Davul gibi şişmişti. Şuanda da şiş ve mosmor . Ayağım bu haldeyken bir de üstüne genital bölge kısmımda kıl kökü enfeksiyonu oldu ve o kısımda apse inanılmaz acı yapıyordu. Bir de onun için ilaç kullanıyorum

İnsan çekiyor işte. Tamamen enerji.